27 238 besøkte Hagemessen

Hagefesten på Hagemessen startet fredag 17. april kl. 12. Da messen stengte kl. 18 søndag var det registrert 27 238 personer som har vært innom Hagemessen og Villmarksmessen. (Se videoer)

Dette ble på mange måter en vellykkey hagemesse. Arrangørene hadde rendyrket dette til å bli en ren hagemesse. Samtidig gikk Villmarksmessen - så opplevelsene stor i kø hos Norges varemesse på Lillestrøm disse dagene.

Hage.no var selvsagt på plass. Der var vår hageekspert Marit Næss - og vår sjefredaktør Per Helge Pedersen var også tilstede. Det samme var våre filmteam. Det blir mange flotte innslag på Hage-TV. Redaktøren har lagt ut reportasjer på hagemessen. Er det noen som har flere hagenyheter - så send dem til php@bygg.no.

Før messen startet la Varemessen ut denne pressemeldingen:

Gled deg til grønne og skjønne dager på Hagemessen.
På din vandring gjennom hagemessen kan du kjøpe spennende blomster og planter direkte fra gartneren. Gå innom våre fantastiske designhager som er bygget inne i hallene, få inspirasjon og idéer til eget uterom. Ta med en skisse av hagen din, våre anleggsgartnere og landskapsarkitekter hjelper deg gjerne!

I Kunnskapsgaten vil Hageselskapet og en rekke foreninger for blomster og planter være tilstede. Naturhistorisk Museum tar deg med inn i sin verden av sjeldne planter og truede insekter.

Drømmer du om steinlagt innkjøring, støttemur og sti i hagen? Se leverandørenes flotte steinlagte visningsområder, og få råd og tips om legging.

Er du på "jakt" etter alt det siste innenfor gressklipping, beskjæring og vedlikehold? Trenger du ny grill eller kanskje nye møbler til hagen eller terrassen? Du finner alt sammen hos våre utstillere - med supre messepriser.