Søker leder for Kulturhistorisk byggnett

Byggenæringens Landsforening (BNL), Miljøverndepartementet, Riksantikvaren og kulturhistoriske kompetansemiljøer i Norge har inngått et samarbeid for å opprette et sekretariat for kulturhistorisk byggnett med base hos BNL i Oslo.

FirmaBNL
Fylke
Søknadsfrist19.04.2009

Søker leder for Kulturhistorisk byggnett

 

Kulturhistorisk byggnett skal være seriøse aktørers førstevalg når det gjelder å nå markedet for tradisjonelle håndverkstjenester og produkter.

Sekretariatslederen ansettes i et 3-årig engasjement med mulighet for forlengelse.

Sekretariatet skal bidra til at kulturminnevern blir en naturlig del av byggenæringens kompetanse. Det skal drive nettverksbygging, gi rådgivning innen bygningsvern og bidra til markedsutvikling av nettverket. Sekretariatet skal vedlikeholde, kvalitetssikre og drifte en markedsplass for kulturhistorisk håndverks-og rådgivningskompetanse. Markedsplassen skal gjøres tilgjengelig via web sammen med annen relevant informasjon rettet mot både leverandører og kjøpere av tjenester og produkter.

Sekretariatslederen skal ha interesse for tradisjonelt håndverk og håndverksprodukter. Personen bør ha god erfaring med web som kommunikasjonsmedium og kan ha kulturminnefaglig, bygningsfaglig eller annen relevant bakgrunn. Vedkommende bør også ha god forståelse for hvordan denne tjenesten kan gjøres markedsmessig interessant.

Vi søker etter en person som kan arbeide selvstendig, som har gode samarbeidsevner og som kan ha god dialog både med styret, håndverkere og brukere av tjenesten.

Lønn og forsikringsordninger etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, kontakt kompetanse-direktør Jørgen Leegaard i BNL på tlf. 23 08 75 04 / 481 48 240, eller e-post: jorgen.leegaard@bnl.no

Søknad sendes til BNL, Postboks 7187 Majorstuen, 0307 Oslo innen 19. april 2009, merket Kulturhistorisk Byggnett.

http://www.bnl.no/category.php/category/Om%20BNL/?categoryID=278 

Vis flere stillinger: