Lanserer nytt bolignettsted

I disse dager lanseres hjem.no - et forbrukernettsted for alle som trenger inspirasjon, råd og tips til oppussing av hjemmet.

Planen er å samle oppussings- og interiørinteresserte over hele landet på ett sted, der de kan finne løsninger og inspirasjon til sine egne boliger. 

Hjem.no inneholder i dag artikler om oppussing, boligmarked og interiør. Det har også kommet opp en boligplanlegger, der leserne kan tegne sitt eget hjem i 3D for å vise hvordan boligen vil se ut etter at de har pusset opp. Det er også satt opp et diskusjonsforum hvor leserne kan stille spørsmål om ting de lurer på.

- Vi er stolte over det vi har fått til hittil, og i fremtiden skal det skal bli mange flere nyttige funksjoner på siden, samt at vi skal jobbe med gode og nyttige artikler, sier daglig leder Christian Maske.

Det jobbes for tiden med en slags "eksperthjelp", hvor leserne kan sende inn spørsmål til forskjellige fagpersoner og få hjelp til det de lurer på.

- Vi vil gjerne knytte oss til håndverkere innenfor relevante bransjer, som kan delta i diskusjonsforum og nettmøter og svare på spørsmål fra leserne, sier Maske.

Hjem.no har blitt godt mottatt av både lesere, annonsører og bransjefolk, og Maske sier i en pressemelding at det er tydelig at mange har savnet et slikt nettsted.