En million sidevisninger

I mars 2009 passerte vi en ny milepæl på bygg.no. Vi har hatt mer enn en million sidevisninger. Det er vi fornøyd med på et nettsted for et fagtidsskrift. Tilsvarende tall i samme måned i fjor viste vel 422 000 sidevisninger. Trafikken de siste årene har mer enn fordoblet seg hvert år. Annonseutviklingen på nett er meget positiv - og vi ligger godt over fjorårets tall. Vi ligger også over budsjett.

Når vi samtidig også ser at annonseutviklingen i bladet holder seg som budsjettert, kan vi slå fast at Byggeindustrien og bygg.no er annerledes mediekanaler. Rundt om i norske medier raser tallene for tiden.

Når det gjelder bygg.no, ser vi at tallet på sessjoner og unike brukere også utvikler seg svært så positivt. Det gratis nyhetsbrevet vi har er en medvirkende årsak til den sterke utviklingen. Har ikke du tilgang til dette nyhetsbrevet - så klikk deg inn på siden med det samme. Da blir du holdt løpende orientert om det som skjer i bygge-Norge.

Hovedårsaken til suksessen er selvsagt at bygg.no kontinuerlig oppdateres. Det ligger nå mer enn 35 000 søkbare saker på nettstedet. Vi har ellers vært opptatt av å utvikle nettstedet med stadig nytt innhold. Bygg-TV som vi lanserte i fjor er blitt svært populært.

Ellers forventer vi betydelig økning i trafikken på hage.no nå utover våren. Like etter påske kommer en helt ny versjon av dette nettstedet.
Vi er svært glad for at vi har fått så mange nye brukere i tillegg til alle de trofaste leserne vi har hatt siden starten. Vi tar gjerne mot ris og ros. Er det noen som mangler noe eller som har forslag til forbedringer - så send en mail til php@bygg.no.

Ps
Våre tall hentes fra det offisielle måleverktøyet for internett i Norge - TNS Gallup.