1881 til historisk bygg

Administrasjonen til Opplysningen 1881 flytter i dag inn i sitt eget bygg i Gjerdrums vei 10 A. Bygget er på ca 4000 kvm.

- Vi ser frem til å flytte til Nydalen, et spennende område med spennende bedrifter, sier Konsernsjef i Opplysningen 1881, Stig Eide Sivertsen.

Bygget ble oppført i 1847 og var da et spinneri som fikk kraften til maskinene fra Akerselva. Nå har bygget fått nytt liv og fremstår i ny drakt, med spennende interiør og gode løsninger for de ansatte.

- Vi får her en ny løsning i et gammelt bygg, dette passer oss som en gammel bedrift med nye tjenester, fortsetter Eide Sivertsen.

- I løpet av de siste 6 månedene har bygningen blitt totalrehabilitert. Hovedprinsippet for rehabiliteringen har vært å beholde byggets egenart og sjarm, sier Geir Vaagan, prosjektleder fra Avantor.

I dag er det ca. 200 bedrifter i Nydalen, og ca 8000 som har sitt arbeidssted her. Vi finner bl.a Handelshøyskolen BI, Hjemmet Mortensen, Ergo Group, NetCom, GET, Diesel, JCDecaux, TV2, Radisson SAS hotell Nydalen og Bølgen&Moi her