Farmandprisen til AF Gruppen

AF Gruppens nettsted www.afgruppen.no er kåret til vinner av den prestisjetunge Farmandprisen i kategorien for beste nettsted blant børsnoterte norske selskaper.

I juryens begrunnelse for "Farmandprisen Beste nettsted 2009" trekkes brukervennlighet og relevant informasjon frem: "Dette er en omfattende, strukturert og god nettside som tilbyr relevant informasjon til både investorer, kunder og ansatte. Menyene er tydelige og logiske og billedbruken bidrar til å gi et lett og luftig inntrykk".

- AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern og afgruppen.no er en viktig kanal for å fortelle hvem vi er og hva vi kan tilby, og ikke minst for å tiltrekke oss rett kompetanse, sier kommunikasjonsdirektør Wibecke Brusdal.

- Vi ønsker å møte våre kunder og samarbeidspartnere med en løsning som viser vår kompetanse, oppfattes som nyttig og hvor man effektivt kan finne informasjonen man er ute etter. Prisen er veldig motiverende for det videre arbeidet med å utvikle nettstedet, sier web-redaktør Linda Strand Jacobsen.