Statsbygg vant kommunikasjonspris

Statsbygg er tildelt Kommunikasjonsbransjens fagpris for 2008 under Kommunikasjonsdagen i Oslo onsdag.

Det er det solide kommunikasjonsarbeidet med det nye operahuset i Bjørvika som ligger til grunn for prisen.

Kommunikasjonsprisen og bransjens fagpris deles ut av Kommunikasjonsforeningen og Norske Informasjonsrådgivere (NIR). Kommunikasjonsprisen skal honorere en person som i offentligheten har markert seg med god bruk av kommunikasjon. Fagprisen er bransjens egen utmerkelse til de av fagets utøvere som har utmerket seg spesielt i løpet av året som gikk.

I år gikk fagprisen til Statsbygg, mens kommunikasjonsprisen gikk til tidligere statsråd Jan Henry T. Olsen.

- Dette er en stor dag for oss. Å vinne fagprisen er som å bli Norgesmester i kommunikasjon. Vi er meget stolte over tildelingen, sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Rygh.

Juryen påpeker at Statsbygg har, med enkle og konkrete planer i bunnen, gjort solid håndverk for å nå konkrete mål. Juryen sier videre blant annet:

"Vinneren av fagprisen har de siste årene oppført både et bygg av betydning for hele nasjonen, og de har bygget omdømmet til sin egen organisasjon. Etter tidligere års problemprosjekter har de lykkes med å løfte egen organisasjon gjennom satsing på kommunikasjon og stor tilgjengelighet. Gjennom aktiv og bevisst bruk av kommunikasjon som strategisk virkemiddel har årets vinner gjort Operaen i Bjørvika til allemannseie!".

Les hele begrunnelsen til juryen på Kommunikasjonsforeningens nettsted.