Samles til Rallardager

Opp mot 200 deltakere fra bygg- og anleggsnæringen er samlet under Rallardagene i Narvik.

Det er den femte utgaven av Rallardagene som går av stabelen i Narvik 18. og 19. mars. Arrangementet er som vanlig en del av Vinterfestuka som er årets store kulturhappening i byen.

Det er konsulent- og rådgivningsselskapet Skarp AS som arrangerer Rallardagene. Karl Aksel Vik fra Skarp mener årets konferanse har et meget godt program. Ett av høydepunktene Vik trekker frem er en samferdselsdebatt mellom blant annet jernbanedirektør Elisabeth Enger, statssekretær Erik Lahnstein, Per Sandberg fra Fremskrittspartiet og veidirektør Terje Moe Gustavsen.

Listen over deltakere forteller at dette er en konferanse med en god miks av bygg- og anleggsaktører og ulike byggherrer som kommuner, Statens vegvesen, Jernbaneverket og Forsvarsbygg.

- Jeg føler virkelig at Rallardagene begynner å sette seg som en viktig møteplass for bygg- og anleggsnæringen, sier Vik.

Karl Aksel Vik kan fortelle at Rallardagene har fått en status som det nordnorske alternativet til MEFs Anleggsdager på Gardermoen. MEF er for ordensskyld både en av sponsorene og en viktig samarbeidspartner for  Rallardagene.

Vik regner med at konferansen begge dager vil samle rundt 170 deltakere pluss minus. Han har tro på en deltakertopp på over 250 når Egil Drillo Olsen skal holde et innlegg om teambuilding og motivasjon mot slutten av konferansen.

- Vi er fornøyd med nærmere 200 deltakere, men vi har ambisjoner om et enda høyere deltakertall, sier Vik.