Lastebilsjef utskjelt av stortingsrepresentant

Stortingsrepresentant Torbjørn Andersen (Frp) fra Aust-Agder skjeller ut regionsjef Karl W. Strandvik i lastebileierforbundet på det groveste i en e-post.

E-posten ble skrevet av Andersen etter at han hadde lest Fædrelandsvennen mandag. Der sier Karl W. Strandvik, som er regionsjef for Norges Lastebileier-Forbund i Agder og Rogaland, at representantene på Agder-benken mangler tyngde og at det er forklaringen på at Agder taper i kampen om veimillionene.

Det falt ikke i god jord hos Frp-representanten, som blant annet skriver:

«Det å bli skjelt ut og hånet av deg slik vi på agderbenken ble gjort i dagens fevenn blir litt for mye av det gode fra din kant!!! For å si det rett ut kan du og lastbileierne ikke forvente mer sympati og støtte fra meg i hvert fall! Nå har du dritt skikkelig på draget slik jeg ser det!»

Videre heter det:
«Har du ikke noe mer konstruktivt å bidra med i denne viktige saken for Sørlandet enn slikt lavmål mot landsdelens stortingsrepresentanter, så bør du faktisk holde kjeft!»

Andersen underskriver e-posten med:
«Ikke vennlig hilsen fra stortingsrepresentant Torbjørn Andersen Aust-Agder Fremskrittsparti.»

- Jeg er sjokkert, overrasket og skuffet over at Andersen kan opptre slik som stortingsrepresentant. Språkbruken er vulgær, sier Strandvik til Fædrelandsvennen.

Han forstår ikke at Andersen tar dette personlig.
- Jeg mener dette er saklig kritikk rettet mot alle på Agder-benken og som de skal og må tåle. Å bli skjelt ut fra en stortingsrepresentant som går på person og ikke sak er mildt sagt spesielt, sier Strandvik.

Men Torbjørn Andersen angrer ikke på formuleringene.
- Nå hadde jeg ikke akkurat regnet med at dette skulle siteres i avisa. Men jeg blir fort engasjert, og da renner det raskt over, sier Andersen som ikke på noen måter vil si at han angrer på e-posten.