Direktør

Statens bygningstekniske etat (BE) er sentral myndighet for det bygningstekniske regelverket og rådgivende organ for Kommunal- og regionaldepartementet (KRD). BE har ansvar for ordningen med sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett og deltar i europeisk myndighetsarbeid i byggsektoren. BE skal bidra til en god og effektiv byggeprosess og sikre en brukerorientert forvaltning og fremme mål om flere miljøvennlige og universelt utformede bygninger og boliger.

BE har 55 ansatte og holder til sentralt i Oslo. Les mer på www.be.no

FirmaStatens Bygningstekniske Etat
Fylke
Søknadsfrist02.04.2009

Direktør

til Statens bygningstekniske etat.

BE legger føringer og rammer for hele byggsektoren. Som direktør skal du sørge for at etaten fyller rollene som rådgiver for eierdepartement og sentral myndighet for regelverk som gjelder byggetiltak. Du skal sikre at BE er i faglig front og videreutvikle virkemidler og etaten i tråd med gjeldende føringer.

Kandidater har høyere utdanning, ledererfaring og god oversikt over byggområdet. Erfaring fra entreprenør- eller rådgivningsvirksomhet, eventuelt fra forvaltningen eller sektortilknyttet interesseorganisasjon, vil være relevant.

Du har solid kunnskap om hvordan forvaltningen fungerer, godt nettverk og interesse for å jobbe internasjonalt.

Du er en relasjonsbygger med god rolle- og prosessforståelse, stort engasjement og tydelige ambisjoner. Som leder er du samlende og motiverende, resultatorientert og tydelig.

Direktøren tilsettes i åremålsstilling for en periode på 6 år, med mulighet for forlengelse i ytterligere en periode. Lønn etter avtale.

Staten legger vekt på mangfold og vi oppfordrer derfor alle kandidater som er kvalifiserte til å søke jobb i staten uansett for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Søkere gjøres oppmerksom på at opplysninger om dem kan bli offentliggjort, selv om søkerne ber om ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste.

Kontakt gjerne ekspedisjonssjef i KRD, Inger Lindgren, tlf. 22 24 71 00 eller Benedikte Stiff i ISCO Group, tlf 22 06 87 00 for nærmere informasjon. Vennligst registrer søknad og CV på 

http://www.iscogroup.no/kunder/isco/isco.nsf?open&id=D1108C2833C5EAA2C12575780045264D

innen 2. april.

Vis flere stillinger: