Samarbeids-barnehage

Det er etablert et spennende samarbeid mellom Manglerud Star Fotball, Idrettsbarnehage AS og Veidekke Entreprenør AS om byggingen av en ny barnehage på Oppsal.

Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) har tildelt tomten som er til barnehagebygging i Hellerudveien 86 til Manglerud Star Fotball/Stiftelsen Manglerud Kunstgressanlegg.

Det var stor konkurranse om å få tildelt denne tomten, og Manglerud Star Fotball/Stiftelsen Manglerud Kunstgressanlegg vant konkurransen mot seks andre tilbydere.

- Begrunnelsen fra EBY for å gi prosjektet til oss, var at vi innfrir alle kriterier og føringer gitt i konkurransegrunnlaget, og vi har også vist til en svært god utnyttelse av tomten. Klubben og vår stiftelse er både glade og stolte over å ha vunnet dette anbudet, sier daglig leder i Manglerud Star Fotball, Tom Arne Nyborg.

Samtidig vil han takke sine partnere i Idrettsbarnehage AS og Veidekke Entreprenør AS, som har gjort det mulig å få til prosjektet.

- Uten den innsatsen som våre partnere har lagt i dette anbudet, hadde dette ikke vært mulig å få til. Nyborg avslutter med at den modellen man nå har laget, mellom entreprenør, drifter av barnehagen og idrettsklubb, er et spennende samarbeid som sikkert flere idrettslag kan få nytte av, sier han.