AF har styrket organisasjonen

- Vi har styrket organisasjonen nettopp med tanke på en tyngre satsing på samferdsel, sier konsernsjef Pål Egil Rønn i AF Gruppen.

Selv om tiltakene i Nasjonal transportplan er i tråd med de signalene som er gitt på forhånd fra Regjeringen, synes Rønn omfanget er gledelig.

- Utfordringer innen samferdsel er svært store, og det er derfor gledelig, og på høy tid, at det i planen legges opp til vesentlig høyere utbyggingstakt enn det vi tidligere har sett, sier han samtidig som han påpeker at anleggsvirksomheten har vært og fortsatt er en viktig del av AF Gruppens virksomhet.

- God infrastruktur øker konkurransekraften for norsk industri. Den norske økonomien gir rom for å investere i framtidig konkurransekraft. Skal vi kunne utdanne og videreutvikle dyktige ressurser som finner det attraktivt å bygge våre veger og baner, er det viktig at ambisjonene legges på et slikt nivå at vi kvitter oss med stempelet som en av de nasjonene med dårligst veistandard i Europa.

- AF Gruppen ønsker å være en langsiktig leverandør innen samferdsel og ser fram til å at planen gjennomføres, sier Rønn avslutningsvis i sin kommentar til regjeringens forslag til Nasjonal transportplan.