Terje Venold Veidekke

Venold blogger

Konsernsjef i Veidekke, Terje Venold, er nå som en av de første næringslivsledere i Norge ute med sin egen blogg; www.terjes-tanker.no.

- Mange analytikere, politikere og journalister - alle de som mener noe om norske bedrifter er aktive blogger, mens næringslivsaktører, og spesielt ledere, stort sett er fraværende. Dette er synd. Det er tross alt i bedriftene at verdiene i samfunnet skapes og det er i bedrifter at folk fleste faktisk har jobben sin, sier konserndirektør kommunikasjon Kai Krüger Henriksen i Veidekke.

Nå har Venold snart vært konsernsjef i Veidekke i 20 år og har vært igjennom flere økonomiske kriser som leder av en og samme bedrift. Venold mener derfor at han har noe å bidra med i samfunnsdebatten.

- Gjennom bloggen vil vi la flere få innsikt i hva Terje Venold har øverst på sin agenda, hva han prioriterer i sin jobb som leder, hvordan det er å jobbe i Veidekke, men også hvorfor Veidekke tar de valg vi gjør. Med andre ord litt mer enn bare det du kan lese ut av nyhetsoverskrifter eller finne frem til på våre vanlige hjemmesider. For oss er dette også et spørsmål om åpenhet, legger Henriksen til.

Han håper flest mulig bruker anledningen til å følge med, og gjerne mener noe om de tanker som fremkommer.

Les bloggen her