Distriktssjef Region Øst

steni as (etbl.1965) er en ledende produsent av unike fasade- og interiørplater. Konsernet har en betydelig eksport til en rekke europeiske land, samt USA og Canada. Egne salgsselskap i Norge,Sverige, Danmark, Finland, Nederland og England. Hovedkontoret og moderne produksjons lokaler er lokalisert på Berganmoen, Lardal i Vestfold. Konsernet har 110 ansatte og en omsetning på ca NOK 250 mill. Egenkapitalen er solid.
Se www.steni.no!

FirmaSteni AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

-Vi er på vei oppover! Vil du være med?

Distriktssjef Region Øst

 

Vi trenger deg grunnet interne opprykk.
Sannsynligvis er du engasjert i en spennende jobb allerede. Hos oss vil du få vise hva du er god for i et miljø med dyktige,entusiastiske og motiverende kollegaer.
Vi har gode, faglige utviklingsmuligheter gjennom spennende og krevende oppgaver i en solid og veletablert bedrift.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte oppsøkende virksomhet overfor definerte målgrupper (arkitekter, konsulenter, entreprenører, byggherrer og byggevareforhandlere). En viktig del av jobben er produktpresentasjon, teknisk veiledning/problemløsning, samt utarbeidelse og oppfølging av pristilbud i distriktet (Oslo, Akershus, Østfold og deler av Buskerud).

Du har bygningsteknisk utdannelse/bakgrunn (tømrer, tek niker, ingeniør, arkitekt eller lignende) og praktisk erfaring fra byggebransjen (byggevareleverandør, entreprenør, byggevareforhandler, konsulent eller lignende).

Du er bosatt i Oslo eller Akershus.

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til salgssjef Dag Erik Akersveen
tlf. 90 68 03 08 eller regionssjef Ståle Kristiansen tlf. 97 19 33 94.

Søknaden sendes pr. e-post til: nina@steni.no .

Vis flere stillinger: