GK med rekordresultat

2008 har vært et godt år for GK og det ble på ny satt rekord i både omsetning og resultat.

Med en omsetning på 2.6 milliarder NOK endte driftsresultatet for GK Konsern AS på over 100 MNOK i 2008. Dette er GK`s beste resultat noen gang og er selvsagt knyttet til både et godt marked og valg av riktig strategi.

- Det gode resultatet kommer som en konsekvens av en bevisst strategisk satsing på fagbredde, etableringer i nye distrikter og en dreining over mot egenutviklede entrepriser og løsninger, sier Jon Valen-Sendstad, konsernsjef i GK.

 Ordreboken for 2009 er god, men vi tar likevel forbehold om utviklingen gjennom hele 2009. Vi er store på service og rehabilitering og dette markedet går mer eller mindre som normalt, men det er knyttet usikkerhet til nybygg, sier han videre.

GK stanser ikke sin utvikling selv i dårligere tider. Nå i 2009 har GK både etablert nye avdelinger og overtatt bedrifter. GK`s fagmiljøer omfatter spesialiserte enheter innen ventilasjon, kuldeteknikk, byggautomatisering og energi i bygg.

- Det er denne fagkombinasjonen som gir GK en helt spesielle posisjon innen energi og miljø i bygg, avslutter Valen-Sendstad.