General Manager

Scanlaser AS ble etablert i 1995 og ble en del av Hexagon Group i 2006. Hexagon har en samlet omsetning på over 10 milliarder NOK. Scanlaser er en verdensledende leverandør av styringssystemer til anleggsmaskiner og sporingsverktøy for kabler og rør. På tre år har den norske virksomheten økt sin årsomsetning fra 32 millioner NOK til 75 millioner NOK, og oppnådd en markedsandel på hele 80 %. Bedriften har 27 ansatte innen salg, support, service/montering og administrasjon. Hovedkontoret ligger i Aurskog, og i tillegg har selskapet avdelinger i Bergen, Drammen, Stavanger og Trondheim.

FirmaScanlaser AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi søker nå en kommersiell leder med teknisk bakgrunn.

 

General Manager

Salgsledelse - Kundeutvikling - Operativ ledelse

Vår nye General Manager skal fokusere på salg og ledelse. Fire regionssjefer rapporterer direkte til stillingen, og du vil bidra med oppfølging og coaching av deres salgsrepresentanter. Videre vil du få stort ansvar og vide fullmakter for nasjonal markedsføring. Stillingen medfører også oppgaver knyttet til produktutvikling som i utgangspunktet skjer på konsernnivå, men der den norske virksomheten spiller en sentral rolle.

Den vi søker har fortrinnsvis høyere utdanning innen landmåling, elektronikk, optikk eller liknende, eventuelt merkantil/kommersiell bakgrunn med teknisk innsikt. Det vil bli lagt vekt på gode lederegenskaper og erfaring fra salgsorganisasjon. Engelsk er konsernspråk. Hovedkontoret er i Aurskog, 45 minutter øst for Oslo. Stillingen medfører en del reisevirksomhet, både internasjonalt og til avdelingskontorene i Bergen, Drammen, Stavanger og Trondheim.

Vi tilbyr en variert og utfordrende stilling i et aktivt og hektisk utviklingsmiljø med store påvirkningsmuligheter hos en verdensledende systemleverandør.

Mercuri Urval imøteser henvendelser som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Ring gjerne Mercuri Urval ved Hanne Karine Nilsen, tlf. 916 63 822, eller Kjell Olav Kolrud, tlf. 975 59 014. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Henvendelse på stillingen via www.mercuriurval.no  med referansekode "NO-KOK-19115" snarest.

For mer informasjon om Scanlaser, se også www.scanlaser.no  og www.hexagon.se

 http://www.mercuriurval.com/RS/NO-KOK-19115

Vis flere stillinger: