Tar rørleggerne i skole

Comfort bygger opp konkurransekraften hos sine medlemsbedrifter. Tirsdag starter rørleggerkjeden Comfort sin egen fagskole for medlemsbedriftene.

Administrerende direktør Knut Strand Jacobsen sier at Comfort-skolen er en del av strategien for å bygge kompetanse for å innfri proffmarkedets krav og tilfredsstille kresne forbrukere.

Det er et bredt og faglig sterkt kurstilbud som er utviklet. Comfort investerer betydelige beløp i oppdatering av den enkelte rørleggers fagkunnskap. Samtidig tas medlemsbedriftenes behov for forretningsmessig utvikling på alvor.

Faglig styrke
I Comforts nye lokaler på Kjeller er det gode lokaler for kursing. Her skal all undervisning skje, her blir det også en felleseksamen Mod. B. BVN 25. og 26. november.

- Våre medlemmer får et faglig godt tilbud i et riktig miljø. I tillegg til at det bygges sterkere relasjoner med kjedekontoret og at vi utnytter våre lokaler maksimalt, oppnår vi også effekter siden Grossisten Syberg nå er samlokalisert med oss. Vårt showroom med fast utstilling av egne merkevarer og andre fasiliteter er meget godt egnet, forteller Strand Jacobsen.

Kursene starter allerede 3. mars. Det første kurset er Våtromskurs for butikkansatte BVN.

Snakk med Comfort
- Vi skal ha kompetanse i alle ledd. Ikke fordi det kreves, men fordi vi skal gi våre medlemsbedrifter og deres ansatte topp kunnskap og være i stand til å gjøre en best mulig jobb for sine kunder. Det er ikke uten grunn vi endrer slagordet til "snakk med oss". Kunden skal kunne snakke med Comfort-ansatte og få vettuge råd og god veiledning, påpeker kjededirektøren.

Kursene følger dermed opp med Grunnmodul BVN, videregående kurs i tegneprogrammet Winner, Cordel kalkulasjon og startkurs for nyansatte. 27. april blir det for eksempel et teknisk fagseminar, og den 28. april settes det fokus på egne merkevarer.

- Våre egne merkevarer selger svært godt, og vi ønsker selvfølgelig å skolere våre ansatte i disse, beretter Strand Jacobsen. Comfort har høye ambisjoner på medlemmenes vegne.