Mazda BT-50 til Norge

Snart finnes en oppdatert versjon av Mazda BT-50, en av klassens kraftigste pickuper med størst lastekapasitet og trekkraft, hos norske Mazda-forhandlere.

Mazda BT-50 har blant annet fått ny front og et delvis endret interiør.

Endringen som er tydeligst på nye Mazda BT-50, er fronten som nå er integrert til en enhet.  Mazdas karakteristiske femkantede grill er større og gir bilen et kraftigere og bredere utseende enn tidligere. Frontlyktene har også fått en oppdatering med ny krominnfatning og baklyktene har også nytt design.

Faceliftet versjon av BT-50 leveres nå med mørktonede bakre sideruter på toppmodellen  Premium, som generelt er meget godt utstyrt. Denne modellen har også nye 16" lettmetallfelger og alle modeller leveres med elektrisk oppvarmede sidespeil. Av ekstrautstyr  kan man f.eks. velge slitesterkt sort skinninteriør. BT-50 facelift fås også i fem nye farger; Desert Bronze, Copper Red, Highland Green, Lagoon Blue og Winning Blue.

Innvendig er det også gjort visse endringer, som nye setetrekk, nye farger og en mer moderne lyssetting på linje med Mazdas personbiler. Mazda BT-50 har også fått AUX-inngang for tilkobling av iPod eller andre MP3-spillere direkte til bilens lydanlegg. Toppversjonen Premium har seks høyttalere og CD-veksler med plass til seks CDer.

Mazda har produsert pickuper helt siden 1961. Den tidligere versjonen, Mazda B-serie, ble lansert i 1982 og ble produsert i over tre millioner eksemplarer.

Siden introduksjonen av etterfølgeren BT-50 i 2007, har Mazda solgt godt over 60.000 biler på verdensbasis, hvorav en tredjedel i Europa.