Seniorrådgiver

Lavenergiprogrammet for bygg og anlegg. Deltagere i programmet er Byggenæringens Landsforening, Arkitektbedriftene, Statsbygg, Husbanken, Enova, Norges Vassdrags- og Energidirektorat, og Statens bygningstekniske etat. Lavenergiprogrammet skal nå en samlet byggenæring med god og målrettet kunnskap som gjør norsk byggenæring i stand til å utvikle og ta i bruk fremtidens byggeløsninger.

FirmaLavenergiprogrammet
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ønsker du å bidra til at fremtidens bygg blir energieffektive og miljøvennlige?

Lavenergiprogrammet søker seniorrådgiver!

 

Lavenergiprogrammet søker etter en erfaren fagrådgiver med kompetanse på energibruk i bygninger.
Du bør ha erfaring enten som prosjekterende eller utførende, og ha konkret erfaring med byggeprosjekter med fokus på lavt energibehov og miljøvennlig energiforsyning. God kommunikasjonsevne skriftlig og muntlig vektlegges.

Stillingen vil innebære ansvar for å utvikle veiledningsmateriell for ulike bransjer innen byggenæringen, samt opplærings- og foredragsvirksomhet. I tillegg vil stillingen innebære ansvar for å initiere forbildeprosjekter med passiv- og lavenergistandard, deltagelse i FoU-prosjekter m.m.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, tilgang til et meget stort nettverk og god mulighet til å påvirke egen arbeidsdag.

For mer informasjon om stillingen kontakt:
Daglig leder Guro Hauge: guro.hauge@lavenergiprogrammet.no , tlf. 91 87 83 18
For fullstendig stillingsutlysning, se www.lavenergiprogrammet.no

Vis flere stillinger: