Signerer endelig avtale med Kilden

AF Gruppen signerte tirsdag endelig avtale med det interkommunale selskapet Kilden Teater- og Konserthus (Kilden TKS IKS) om bygging av nytt Teater- og Konserthus for Sørlandet i Kristiansand.

Avtalen er basert på intensjonsavtalen som ble offentliggjort i en børsmelding 1.september 2008. Avtalen har en verdi på MNOK 450 eks. mva.

Teater- og konserthuset Kilden på Odderøya i Kristiansand vil, når det står ferdig høsten 2011, bestå av foajé, fire saler med mer enn 2.200 publikumsplasser, øvingsrom og fasiliteter for administrasjonen. Kilden vil bli tilholdssted for Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør.

- Sammen med Kilden Teater- og Konserthus skal vi bygge et nytt kulturelt landemerke på Sørlandet. Arbeidet vil bli utført både med lokale ressurser og egne medarbeidere som flytter til Sørlandet. AF ser frem til å bruke sin brede erfaring med oppføring av tilsvarende kulturhus som Den Norske Opera og ballett, Oslo Konserthus og Kulturhuset i Halden, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.