Lokker med billighus

Norgeshus lanserer i disse dager en storstilt kampanje hvor de tilbyr tre nye rimelige arkitekttegnede hus.

- Husene skal være betraktelig rimeligere enn normal pris, men samtidig skal de ha den kvaliteten vi som boligkjede er kjent for, kommenterer markedssjef Benn Asgeir Båtvik i Norgeshus.

Prisene er faste og gjelder over hele landet. Pristilbudet gjelder kun frem til 1. juni.

- Det å tilby rimeligere arkitekttegnede hus er vår tilpasning til dagens markedssituasjon, og vårt bidrag for å lette boligkjøpet for kundene våre. Det nye konseptet gir alle, til og med de som har merket finanskrisen på kroppen, en unik sjanse til å bygge en bolig til en overkommelig pris, fremholder Båtvik.

Det er tre ulike hustyper som slippes under kampanjen. Det første er et moderne og romslig toetasjers hus med god plass til en storfamilie. Det er også kampanjepris på et lite hus med alt på ett plan som passer for et par eller en liten familie. Og endelig tilbys et hus som er beregnet for skrå tomt med egen utleieleilighet i sokkelen i tillegg til hovedleiligheten.

- De tre nye husene er utformet ut ifra vår erfaring med husbygging og vår kjennskap til markedet, sier Båtvik.

Husene er utformet slik at de er enkle å bygge, og dermed blir byggekostnadene rimeligere. Dessuten har Norgeshuskjedens forhandlere og leverandører også bidratt mye til å presse prisen på de nye husene ned.

- Forhandlerne har sagt ja til å bygge boligene til en fast pris, og leverandørene har senket prisene på materialer i kampanjeperioden. Dette bidrar også til at prisene på husene kan reduseres, opplyser Båtvik.

Norgeshus var en av boligbyggerne på 10 på topp-listen over de største boligbyggerne som opplevde størst tilbakegang i fjor.