Cramo vant i Hedmark

Cramo kom seirende ut av Hedmark Fylkeskommunes anbudskonkurranse før jul.

Kontrakten er en rammeavtale om leveranser av personløftere og annet anleggsutstyr, og Cramo vant anbudet i konkurranse med to øvrige aktører.

Helhetsvurdering

I svaret fra Hedmark Fylkeskommune heter det at Cramo er valgt som leverandør på grunn av en helhetsvurdering av tilbudet.

- I tillegg er vi et av få selskap som er ISO-sertifisert både innen kvalitet og miljø, og det betyr mye for fylkeskommunen, sier Steinar Kristiansen hos Cramo på Hamar.

Kan skape presidens

Hedmark Fylkeskommune er første fylke som tegner avtale med Cramo AS.

- Selve rammeavtalen er av stor betydning for oss, og vi håper avtaleinngåelsen skaper presidens overfor andre fylker slik at de også velger oss i fremtiden, sier Kristiansen.

- Det at Hedmark Fylkeskommune valgte oss, viser at Cramo står for kvalitet og leveringsdyktighet.

Muligheter for utvidelse
Avtalen løper fra 1.januar 2009 til 13.desember 2010, med opsjoner på ett år av gangen frem til 31. desember 2012.

- Fylkeskommunen har mye bygningsmasse som skal vedlikeholdes, deriblant 14 skoler, og vi skal være hovedleverandør av personlifter og øvrig anleggsutstyr etter behov, sier Kristiansen.

- Avtalen åpner og legger føringer for alle bygg Hedmark Fylkeskommune har ansvar for vedlikehold og innkjøp på, og med ekstrabevillingene fra Regjeringen nylig, regner vi med at vi klarer å få mer enn det estimerte ut av avtalen, sier Kristiansen.