Daglig leder for Næringslivsringen

Ved NTNU i Trondheim er den teknologiske kunnskapen i Norge samlet. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, arkitektur og kunstfag. Samarbeid på tvers av faggrensene gjør oss i stand til å tenke tanker ingen har tenkt før, og skape løsninger som forandrer hverdagen.

FirmaNTNU
Fylke
Søknadsfrist22.02.2009


Daglig leder for Næringslivsringen


Næringslivsringen er et samarbeidsforum for Studieprogram bygg- og miljøteknikk ved NTNU og byggenæringen i Norge. Næringslivsringen ble opprettet i 1999 og består nå av 55 medlemsbedrifter. Vi ønsker å intensivere samarbeidet om å videreutvikle et fremtidsrettet byggstudium som holder høyt internasjonalt nivå og som møter næringens krav og forventninger. Et aktivt engasjement av aktørene i næringen er en viktig forutsetning for å lykkes.

Vi søker nå etter en leder i full stilling til dette arbeidet. Som leder i Næringslivsringen skal du ha ansvar for tiltak rettet mot rekruttering av studenter, kvalitet og innhold i utdanningen og styrking av næringens FoU innsats. Et ledd i dette arbeidet er etablering og oppfølging av samarbeidsavtaler mellom aktørene i byggenæringen og NTNU.

Leder for Næringslivsringen skal stå for den administrative driften av Næringslivsringen sine aktiviteter etter planer som fastsettes av styret. Lederen skal holde seg løpende orientert ogoppdatert i aktuelle student- og utdanningspolitiske saker, og være en synlig aktør i debatten om kompetanse og kvalitet i byggenæringen.

Du vil ha bred kontaktflate mot næringen, NTNU og linjeforeningen H.M. Aarhønen, og driveinformasjon og markedsføring av Næringslivsringen sin virksomhet og resultater. Du vil ha et tett samarbeid med leder av Studieprogram bygg- og miljøteknikk.

Vi søker deg som har ledererfaring fra næringslivet og høyere teknisk utdanning, og som er klar for en stilling du selv kan være med å utforme. Lederen ansettes av og rapporterer til styret i Næringslivsringen. Kontorlokalisering kan tilpasses søkers preferanser.

Lønn etter avtale.

Firma NTNU
Trondheim
7491 TRONDHEIM
Kontakt Styreleder Tore Hoven i Næringslivsringen 90 08 60 00

Omfang Heltid
Varighet Fast
Sektor Offentlig
Søknadsfrist 22.02.2009

Vis flere stillinger: