Stein i vei til Bergen

Årets utgave av Stein i Vei konferansen er lagt til Bergen.

 

Asfaltteknisk Institutt og Norsk Bergindustri har lagt den 24. utgaven av Stein i Vei konferansen til Radisson SAS Hotel Norge i Bergen 5. og 6. mars.

Arrangørene skriver i programmet at vårens arrangement arrangeres i en tøffere markedssituasjon enn på lenge og at betydningen av et faglig nettverk kan være vel så stort i motgangstider som når alle piler peker oppover. Stein i vei har gjennom årene blitt et av de viktigste samlingspunktene for ulike aktører tilknyttet det norske veimiljøet.

Programmet for Stein i vei tar for seg blant annet samferdselspolitikk, flere innlegg retter seg mot HMS og det blir noen bedriftspresentasjoner. Stortingsrepresentant Øyvind Halleraker, prognosesenterets Kjell Senneset, veidirektør Terje Moe Gustavsen, AEF-sjef Arne Aaberg, Per Noss i NCC Roads og Torbjørn Lilleås i Kolo Veidekke er blant de som kommer til å innta talerstolen. Det kan også være verdt å komme seg opp fredags morgen. Da vil den ikke ukjente Helge Jordal holde et foredrag som har fått navnet "Opp av dyna".