The Double til Icopal

Icopal tok The Double under Nordeks fagmesse 2009 som samlet over 50 leverandører og medlemsbedrifter i XL-Bygg, Blink Hus og Hellvik Hus.

Det var under prisutdelingen på banketten at Icopal forsynte seg godt. Først ble bedriften kåret årets leverandør av Nordeks kjedemedlemmer. Her var kriteriene rådgivning, kundeservice, opplæring, leveringssikkerhet og produktkvalitet. Det var for øvrig tredje gang at Icopal stakk av gårde med denne prisen.

Etter en spennende avstemming blant alle deltakerne på messen ble Icopal også utropt til vinner for den beste messe-standen.

En rekke gode kandidater knivet om prisen som Årets Byggkjøp-medlem som fra neste år endrer navn til XL-Bygg. Vinner for 2008 ble Byggkjøp Berge Sag i Ølensvåg. Bedriften ble berømmet for høy faglig kompetanse og scorer høyt på kundebehandling. Vinneren er også dyktig på gjennomføring av kampanjer, har god lønnsomhet og er en svært god ambassadør for kjeden.

Blink Hus Telemarkhus i Skien stakk av med prisen som Årets Blinkhus-medlem. Vinneren ble hyllet for å ha bygd stein på stein gjennom mange år og for å ha en meget høy faglig kompetanse. Videre ble bedriften berømmet for å drive med god fortjeneste samtidig som 15 fast ansatte tømrere har et meg godt renommé i sitt nærmarked.

Når det gjaldt prisen som Årets Hellvik Hus-medlem, var det Hellvik Hus Stavanger som ble utropt som vinner. Bedriften fikk ros for gjennom sin organisering å ivareta sine kunder på beste måte gjennom hele byggeprosessen som bidrar til høy score på kjedens kundetilfredshetsbarometer. Bedriften hadde videre et offensivt budsjett ved inngangen til 2008 og nådde dette samtidig som det økonomiske resultatet var godt.