Snart fullbooket

– Påmeldingen går strålende, sier direktør Paul Eilertsen i Maskingrossisternes Forening (MGF). Det går mot fullbooket Vei og Anlegg.

– Vi ligger langt foran det vi gjorde på tilsvarende tidspunkt for tre år siden, forteller Paul Eilertsen. 35.000 bookede kvadratmeter og over 120 utstillere er status i slutten av januar.

 Under Vei og Anlegg i 2006 passerte messen 40.000 kvadratmeter i netto utstillingsareal. På grunn av ombygging på Hellerudsletta vil Vei og Anlegg disponere et noe mindre areal denne gangen.

 - Jeg tror vi disponerer 37-38.000 kvadratmeter. Det går mot fullbooking, opplyser Eilertsen. Påmeldingsfristen for Vei og Anlegg er satt til 15. februar.

 Ingen har trukket seg

Ifølge Paul Eilertsen har ikke Vei og Anlegg merket noen tegn til at utstillere ønsker å trekke seg på grunn nedgangen i markedet. Det er heller ingen trend at utstillerne nå ønsker mindre standareal. Det utstillerne derimot ønsker er å bli plassert på sine vante plasser på Hellerudsletta.

 Hva tenker MGF om antallet besøkende? – Det tørr jeg ikke å tenke på ennå. Tror det har mye å si hvor mye bransjen har å gjøre. Får vi litt fart i markedet kan dette bli bra, mener Eilertsen.

 Ingen krumspring

Vei og Anlegg gjør som vanlig ingen store krumspring utover selve maskinutstillingen. I forbindelse med forrige utgave av messen gjorde MGF en undersøkelse som konkluderte med at utstillerne er meget fornøyde med konseptet MGF kjører.

– Det viktigste for oss er at kunder og leverandører treffes, avslutter Eilertsen.

 For ordens skyld arrangeres Vei og Anlegg på Exporama-senteret på Hellerudsletta i perioden 6. – 10. mai.