Driftssjef - sentral lederstilling hos solid entreprenør

FirmaSkutle AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Skutle as er en mellomstor entreprenørbedrift med ca 130 ansatte og en årlig omsetning på ca 320 mill.kr. med arbeidsområde i Oslo og omegn. Vi har 60 års erfaring innenfor yrkesbygg, boliger og byggfornyelse.

Driftssjef - sentral lederstilling hos solid entreprenør

 

Vårt selskap er inne i en spennende utvikling, og vi har full ordrebok. Vi ønsker nå å styrke selskapets sentrale ledelse og vil ansette en driftssjef i en nyopprettet stilling.

Driftssjefen vil få det overordnede ansvar for gjennomføringen av alle våre prosjekter. Arbeidsoppgavene omfatter bl.a. løpende oppfølging av prosjektene og kontraktene med byggherrer og større underentreprenører, samt kvalitetssikring av anbud. Stillingen inngår i selskapets faglige ledelse og i vår ledergruppe.

Søkere må være sivilingeniør/ingeniør og ha relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet. Det er viktig med god kjennskap til Norsk Standard såvel som Plan- og Bygningsloven og tilhørende forskrifter. Evne til å gjennomføre lønnsomme prosjekter er avgjørende.
Stillingen byr på interessante utfordringer i et solid selskap med et godt navn. Vi kan tilby meget konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne kontakt med Kjell Furulund på 91 38 09 48 for nærmere opplysninger.
Søknad sendes på e-post til kjfurulu@online.no
Søknadene vil bli behandlet fortløpende, så det kan lønne seg å svare raskt

Vis flere stillinger: