Betonmast tar ski på beina

Betonmast Bygg intensiverer fellestreninger med Birkebeineren som gulrot. I vinter har bedriften styrket både fysisk helse og kollegialt arbeidsmiljø gjennom skiturer i Sørkedalen.

Betonmast Bygg har tidligere arrangert ukentlige fellestreninger. Etter gode erfaringer fra fjorårets deltakelse på Birkebeinerrennet, har strukturen vinklet seg inn mot skitrening. Gjennom fellestreninger kombinert med individuell oppfølging, har bedriften opprettet en sosial plattform uavhengig av de individuelle målsetningene og forutsetningene.

Profesjonell oppfølging innebærende treningsstrategier og oppfordringer til å sette personlige mål, samt kontinuerlig kontakt innebærende tips og råd om trening og ernæring, har blitt en motivasjonsfaktor. I tillegg til jevnlige fellestreninger, gjennomføres kvelds- eller helgeøkter etter eget initiativ hos de ansatte.

Betonmast Bygg har 32 ansatte - av dem er 24 personer påmeldt til Birkebeinerrennet. Inklusive søsterselskapet, Betonmast Anlegg, stiller bedriften totalt med 45 ansatte, hvorav enkelte har ytterligere ambisjoner om deltagelse i ritt og løp. Dette indikerer ikke bare kollegial trivsel, men også positive effekter utspilt på det fysiske plan. En gjennomgående prioritering bygger på å skape et godt arbeidsmiljø, noe samvær utenfor kontoret kan bidra til.