Stort løft

Lanseringen av de nye nettsidene på bygg.no har vært et stort løft for Byggeindustrien og for våre web-utviklere på 07-Gruppen. Stort sett har lanseringen gått greit, men på et så kompleks nettsted som bygg.no er blitt, kan det være mange fallgruber. Stort sett har vi unngått de fleste, men noen problemer har vi hatt.

Enkelte av våre lesere har også hatt litt problemer i starten med å ta opp våre nye sider i og med at servere ikke automatisk har tatt i mot de nye sidene. Vi har også hatt problemer med utsendelse av det populære nyhetsbrevet. Noen fremmedelementer var også med på noen sider i starten. Men nå er de fleste problemene ryddet av veien.

Dersom noen av leserne våre fortsatt har problemer, er det viktig at vi kan få en rask tilbakemelding slik at våre teknikere kan se på saken. Alle slike meldinger kan sendes til Per Helge Pedersen - php@bygg.no.

Ellers takker vi for alle positive meldingene vi har fått når det gjelder de nye sidene. Vi har lagt inn en rekke nye muligheter, og i dagene og ukene som kommer vil det komme mye nytt på sidene som vil være til hjelp og gavn for leserne våre. Hovedsiden til bygg.no vil nå være en enda viktigere portal for byggenæringen.

Har noen redaksjonelle tips eller innspill så send dette til Arve Brekkhus - ab@bygg.no

Det å legge en link eller bannerannonse på våre sider er slett ikke dumt. For dem som vil annonsere - ta kontakt med Geir Larsen - gl@bygg.no.