Regionsjef - Norge

Pittsburgh Corning Scandinavia AB
Foamglas® - fremtidens isolasjonsmateriale
Pittsburgh Corning Scandinavia AB er verdens ledende produsent av celleglassisolering. Foamglas® celleglass er fremtidens varmeisoleringsprodukt med omfattende anvendelses-muligheter i bygningsindustrien - for gulv, vegger og tak. Pittsburgh Corning Scandinavia AB er datterselskap av Pittsburgh Corning Europe S.A./N.V., som igjen er en del av PPG Industries og Corning Glass, med fabrikker og salgsselskaper over hele verden. Les mer på www.foamglas.se.

FirmaPittsburgh Corning Scandinavia AB
Fylke
SøknadsfristSnarest

Til å utvikle det norske byggmarkedet søker vi nå


Regionsjef - Norge

Erfaren bygningsingeniør, anleggsleder eller arkitekt

Vi søker en person med de rette kvalifikasjonene, kommersiell legning og den rette holdningen. Regionsjefen må ha evnen til å skape og utvikle relasjoner på alle nivåer og oppleve at det rådgivende salget er en stimulerende oppgave som kan utvikles hver dag. Du er utholdende og setter deg inn i kundens virkelige behov og presenterer en god løsning - en ærlig løsning.

Du vil få grundig produktopplæring og praktisk tilnærmet trening, blant annet ved vår fabrikk i Belgia, samt teknisk og kommersielt støtte fra hele organisasjonen. Som vår regionsjef får du en utpreget selvstendig stilling. Du vil ha ansvaret for å velge de rette bearbeidingsformer overfor markedet og bruke tiden til hovedoppgaven - å påvirke beslutningstakere i alle ledd.

Vi tilbyr en spennende stilling i et solid selskap som har sterk tro på seg selv og sin fremtid. Det tilbys meget attraktive betingelser for den rette.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Pittsburgh Corning Scandinavia AB ved Peter Hellqvist, tlf. +46 733 442 426, eller Mercuri Urval ved Kjell Olav Kolrud, tlf. 975 59 014.

Søk snarest på stillingen på www.mercuriurval.no  med referansekode "NO-KHS-19033". Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.


http://www.mercuriurval.com/mercuri/JobAdViewPage____5688.aspx?epslanguage=NO&jobadpage=48686  

Vis flere stillinger: