UCO ekspanderer i Bergen

Utleiecompagniet AS (UCO) har kjøpt fasadestillas- virksomheten til D&F Group AS (DFG). Denne virksomheten er markedsledende i Bergensregionen innen fasadestillas og betjener de store aktørene innen nybygg og rehabilitering av boliger, næringsbygg og offentlige bygg.

Fasadestillasvirksomheten vil styrke UCOs eksisterende virksomhet i Bergen. Overtagelsen skjer med virkning fra 1. januar 2009.

- UCO er i sterk ekspansjon på landsbasis, og vi er veldig fornøyd med overtagelsen av fasadestillasvirksomheten fra DFG. Denne virksomheten har godt kundeinngrep og meget kvalifiserte medarbeidere som passer utmerket inn i UCOs vekststrategi i Bergensregionen. Vi ønsker å videreutvikle virksomheten til beste for våre kunder og ansatte, uttaler administrerende direktør i UCO Bjørn E. L. Larsen.

Etter oppkjøpet er UCO nå en av landets største leverandører av stillastjenester med ca. 200.000 kvm. stillas.

UCO er en av de største utleieaktørene innen bygg og anlegg, industri og offentlig virksomhet i Norge. Selskapet hadde i 2008 en omsetning på 630 mill. og har 220 ansatte. UCO tilbyr utleie av kontor- og mannskapsrigger, heiser, byggtørking, provstrøm, personløftere, stillas, utstyr for bygg- og områdesikring m.m.