Høyde-Service satser tross finanskrise

I tider da mange reduserer bemanningen går Høyde-Service AS den andre veien og ansetter flere. 

- Foreløpig har vi ikke merket spesielt mye til finanskrisen, men vi er forberedt på at det blir tøffere tider sier Rolf Gundersen leder for Høyde-Service i Oslo. - Vi er foreløpig et stykke fra å være markedsleder, og nye tider gir oss nye muligheter som vi ønsker å utvikle. Vi velger derfor å ansette nøkkelpersonell for å komme videre. Nå tidlig i januar har vi økt arbeidsstokken fra 5 til 7 ansatte, legger han til.

En av de nye i Høyde-Service er Jostein Gevelt. Han kommer fra Cramo, hvor han har hatt produktansvaret for lifter og minikraner i Norge. Gevelt er ansatt som produktsjef og skal jobbe med produktutvikling, og markedsføring.

- Vi har kjent Jostein i lang tid blant annet gjennom hans engasjement i Norsk Utleieforening og personløfterforeningen. Jostein er utvilsomt en kapasitet i vår bransje. Hans motivasjon og engasjement, sammen med hans unike produktkunnskap, vil utvilsom bidra til å styrke vårt team, sier Gundersen.

Høyde-Service AS historie strekker seg tilbake til 1984. Firmaet ble startet i Porsgrunn av Steinar Kaalstad som fortsatt er hovedaksjonær og daglig leder.

- Steinar startet med en bilmontert lift på en Ford Transitt, men i dag har vi et komplett spekter av lifter, fortelle Gundersen og fortsetter, vi er en hardtarbeidende og glad gjeng med fremtidstro, som har det gøy på jobben.

I oktober ble Høyde-Service AS kåret til årets gasellebedrift i Telemark av Dun & Bradstreet i samarbeid med Dagens Næringsliv.