bygg.no oppgraderes!

Byggeindustrien har nå startet nedtellingen til den store lanseringen av NYE bygg.no.

Vi presenterer den 19. januar en helt ny versjon av vårt populære nettsted. Det blir nytt design av siden - og det kommer en rekke nye tilbud på siden.

En nyhet er at vi starter med gjestekommentarer. Flere ledende personer både i næringen og blant politikere er invitert til å sitte i et panel. Vi kommer til å åpne også for andre enn dem vi har invitert. Der håper vi å få mange friske meninger etter hvert.

Vi vil også satse langt mer på anlegg på de nye nettsidene. På dette området jobber vi også med et interessant samarbeidsprosjekt som vi kommer tilbake.

BA-torget blir også relansert. Bygg.no er nå byggenæringens viktigste internettportal, og med den utvikling vi nå ser innen netthandel vil dette BA-torget være en viktig møteplass.

Det kommer også en rekke andre nyheter som vi inntil videre vil holde litt hemmelig.

I forbindelse med at vår sjefredaktør Per Helge Pedersen er 60 år, blir det en mottakelse i våre lokaler i Stensberggaten 27 i Oslo fredag den 16. januar. I forkant av mottakelsen skal det holdes et seminar nettopp omkring de nye nettløsningene vi lanserer. Der vil sjefredaktøren selv presentere de nye løsningene. Konsernsjef Håvard Grjotheim i 07-Gruppen som har utviklet sidene for Byggeindustrien innleder om at en krevende kunde bidrar til å løfte også utviklerne.

Adm. direktør Ketil Lyng i Byggenæringens Landsforening tar for seg Byggeindustrien og bladet bygg.no som viktige kanaler for næringen.

Mediekjenner Lasse Gimnes i Gimcom as har Byggeindustrien med sine mange kanaler - et forbilde som tema for sin presentasjon.

Gode venner av Byggeindustrien er invitert - se invitasjon.