Prosjektleder og assisterende prosjektleder - Statsbygg

Statsbygg er Norges største statlige eiendomsaktør i sivil sektor med en eiendomsportefølje på rundt 2,3 millioner kvadratmeter til en verdi av ca. 20 milliarder kroner. Statsbygg har en årlig inntekt på om lag 2,5 milliarder kroner og investerer for nær 3 milliarder kroner i nye bygg. Vi driver arealplanlegging, byggfaglig rådgivning, eiendomsforvaltning og styring av byggeprosjekter. Statsbygg er en forvaltningsbedrift med 720 ansatte, hovedkontor i Oslo og fem regionkontor.

Statsbygg er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA), og vi har som mål å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen. Vi vil tilrettelegge for kandidater med spesielle behov forutsatt at krav til kvalifikasjoner og egnethet er oppfylt.

FirmaStatsbygg AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Er du en karrierebygger innen prosjektledelse?

Prosjektleder og assisterende prosjektleder

Statsbygg gir unike muligheter for deg som er en bevisst karrierebygger. Innfor vårt opplæringsprogram i prosjektledelse kan du få inntil 30 studiepoeng og internasjonal sertifisering i prosjektledelse samt personlig oppfølging og planlegging av din karriere.

Statsbygg søker flere prosjektledere og assisterende prosjektledere til vår Byggherreavdeling.
Sentrale arbeidsoppgaver for stillingene vil være:

* Prosjektledelse av byggeprosjekter fra prosjektutvikling til overlevering
* Prosjektstyring innenfor avtalte rammer
* Økonomi-, usikkerhets-, fremdrifts- og kontraktsstyring

Søk mer informasjon om stillingene og send din søknad via vår nettside: www.statsbygg.no/jobb

Spørsmål rettes til Nina Lailey, mob 920 94 203

Vis flere stillinger: