God jul

For mange blir dette en noe annerledes jul. Vi tenker på alle dem som har fått oppsigelse eller permisjonsvarsel og som går et utrygt 2009 i møte. Håpet er at redningspakker og andre forhold kan gjøre at man igjen kommer i jobb i byggenæringen - eller at man får en jobb man kan trives med i andre yrker. Heldigvis vil de aller fleste ha en jobb å gå til når nytt år skrives og når hverdagen igjen kommer.

Vi kan i alle fall love alle at Byggeindustrien skal stå på for å sikre flest mulige jobber. I tillegg skal vi bestrebe oss på alle måter for å bringe nyhetene ut til folket både gjennom bladet og på nettsidene våre.

Jeg har sagt det før - og jeg gjentar det her. Alle positive nyheter spesielt - mottas med takk. Straks slike nyheter kommer til vår redaksjon vil vi bringe dem videre ut til våre lesere. Send en mail til ab@bygg.no eller til php@bygg.no.

Våre redaktører har vakt gjennom hele jule- og nyttårshelgen - og bygg.no blir kontinuerlig oppdatert.

Byggeindustrien har gjennom hele 2008 feiret sitt 40-årsjubileum. Dette året har for oss vært et jubelår. Vi har befestet vår posisjon på alle fronter. På nyåret kommer en rekke nyheter - ikke minst på bygg.no.

Vi ønsker alle våre lesere, annonsører, leverandører og alle gode venner en riktig god jul. Jeg håper alle våre abonnenter har fått de to siste utgavene av Byggeindustrien i postkassen. Der skulle det være mye lesestoff.

God jul!