Null feil i Bjerke Terrasse

BundeBygg har overlevert 67 leiligheter i prosjektet Bjerke Terrasse til kjøperne uten feil ved overleveringen.

- Sammen med underentreprenørene bestemte vi oss tidlig for at kjøperne i Bjerke Terrasse skulle få overta en leilighet som er perfekt uten de småfeilene som ofte kan oppstå i en hektisk sluttspurt. Og vi klarte det, forteller prosjektleder Arild Olsen i BundeBygg.

67 leiligheter er nå overlevert uten bemerkning på noen av dem.

Olsen understreker at byggetiden på 15 måneder har vært godt utnyttet, og at samarbeidet har vært godt i hele organisasjonen.

- Vi i BundeBygg ønsker å framstå som en seriøs aktør som leverer kvalitet fra øverste hylle. Tilbakemeldingen fra kjøperne har selvsagt vært svært hyggelige. Detaljene er viktig for et godt helhetsinntrykk og særlig for dem som har lagt mye penger i et nytt hjem er nullfeil-filosofien av stor betydning, sier Olsen som opplyser at leilighetene har god standard som har appellert til et voksent publikum..

Det er AS Skinnsenteret som er byggherre for prosjektet Bjerke Terasse. De 67 leilighetene fordeler seg på fra to- til femroms, og de fleste av dem har god utsikt over Oslo. Den typiske kjøperen er godt voksne personer fra nærmiljøet som er Bjerke- og Økernområdet.