Vi nærmer oss

Helgens BUL-sprint på Gålå viser at Team Bolig-jentene blir å regne med utover sesongen.

Fredagens klassiske sprint åpnet bra med Ellen på 5. plass etter prologen. Ellen og Solfrid gikk greit videre fra samme kvartfinale til semifinalene, mens Merethe ble slått ut i kvarten. Solfrid kom seg videre til finalen og ble der nummer 4. Ellen ble til slutt nummer 10. Jorunn valgte å spare seg til søndagen på grunn av en lyskestrekk. Både Ellen og Solfrid kjempet godt med - og slo - noen løpere som har fått sjansen i World cup i år. Ingunn er fortsatt ikke 100 % friskmeldt. Hun benyttet helga til kjærestebesøk i Sverige og gikk i samme slengen et renn med god svensk deltakelse. Nummer 9 etter et par måneder med begrenset trening er bra.

Med mer eller mindre friske bein var vi spente foran søndagens 10 km klassisk, en distanse som passer de fleste bedre enn sprint. På forhånd hadde vi størst forventninger til Ellen og Jorunn. Begge kunne gå seg inn i World cup-diskusjonen med toppløp. Ellen gikk et godt renn, tross litt dårlig glid, og ble nummer 5. Solfrid og Jorunn fulgte få sekunder bak på henholdsvis 8. og 9. plass. Merethe slet med et løst bindingssystem, men gikk greit og endte på 16. plass.

Karin, Arne, Jan S., Dag K., Inger og Jan G. med flere var som vanlig med; i smøreboden og ute i løypene og heiet og sekunderte. Takk for god støtte! Nå legger vi opp til et par rolige dager og videre litt mengde før vi slipper opp foran Skandinavisk om halvannen uke.