Vinklingsbar borskrutrekker

Makitas vinklingsbare borskrutrekker kommer lett til i trange rom og leveres med innstillinger som muliggjør svært presis borring og skrutrekking.

Makitas borskrutrekker har 21 ulike momentinnstillinger, noe som reduserer risikoen for å skade gjengene på små metriske skruer.

Borskrutrekkeren har to gir som gjør at den kan brukes i flere forskjellige sammenhenger. Dermed utvides mengden anvendelsesområder samt antallet underlag borskrutrekkeren kan jobbe med. Skulle det oppstå problemer med å dra løs en skrue, kan verktøyet også brukes som manuell skrutrekker uten motordrift.

- Å ha mulighet til å stille inn vinkelen på borskrutrekkeren når man skal jobbe i trange rom, er helt avgjørende for resultatet. Makitas borskrutrekker kommer til på de mest utrolige steder, sier Silje Netskar, markedsansvarlig i ESSVE Norge.

Makitas vinklingsbare borskrutrekker er utstyrt med et ergonomisk softgrip for bedre kontroll og komfort. Riktig vinkel og presise innstillinger gjør arbeidet enklere å utføre. I tillegg sparer dette kroppen for unødvendig slitasje.