Fagsjef berg/betong - Tekna

FirmaTekna
Fylke
Søknadsfrist18.12.2008

Fagsjef berg/betong

 

En av Teknas medarbeidere gjennom mange år ønsker nå å trappe ned sin aktivitet, og i den sammenheng søker vi en ny medarbeider.
Vår nye fagsjef vil inngå i et team på 4 -5 ansatte i Tekna som primært besørger sekretariatsfunksjoner og faglige aktiviteter for to av våre tilknyttede foreninger, Norsk Betong­forening (NB) og Norsk Forening for Fjellsprengnings­teknikk (NFF). NB og NFF er sentrale aktører i Teknas faglige virksomhet og står i felleskap for styringen av den faglige aktiviteten til teamet. Foreningene har en bred utadrettet virksomhet og nær kontakt med de aktuelle bransjer. Samtidig er det en stor vekst i foreningenes ulike faglige aktiviteter, spesielt innen kurs og konferanser.

Teamet bidrar også til aktiviteter for Norsk bergmekanikk­gruppe (NBG), Norsk Forening for Betong­rehabilitering (NFB) og Norsk Jord og Fjellteknisk Forbund (NJ&FF). FABEKO er for øvrig samlokalisert med Tekna, og stillingen blir dermed en del av et sterkt faglig miljø.

Stillingen medfører varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et viktig faglig miljø med bred kontakt mot sentrale teknologimiljøer. Erfaring fra teamarbeid og samarbeidsevner er viktig for stillingen, som også medfører samarbeid med Teknas øvrige faglige aktiviteter.

Aktuelle oppgaver for stillingen:

*  Organisere og vedlikeholde foreningenes (primært NB og/eller NFF) faglige nettverk nasjonalt og internasjonalt
*  Teknisk og administrativt ansvar for koordinering av foreningenes virksomhet og drifting av foreningenes faglige komiteer
*  Planlegge og gjennomføre kurs, konferanser, åpne møter osv.
*  Bidra til å initiere FoU-prosjekter samt bidra med spredning av resultater
*  Sørge for utarbeidelse av håndbøker og rapporter relatert til foreningenes aktivitet

Ønskede kvalifikasjoner:

*  Høyere utdanning og bred generell forståelse av teknologi og dens betydning
*  God kjennskap til de aktuelle bransjer og sentrale aktører
*  Erfaring fra arbeid med å utvikle og gjennomføre kurs og konferanser
*  Initiativ og evne til å motivere andre til innsats
*  Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
*  Markedsorientert og forretningsmessig forståelse
*  Fagsjefen vil administrativt rapportere til leder av fagavdelingen i Tekna. Den daglige aktiviteten styres av og rapporteres til styrene i NB og NFF.

Tekna tilbyr konkurransedyktige betingelser og har trivelige lokaler i Vika sentralt i Oslo. For mer informasjon vennligst kontakt leder av fagavdelingen Iver Hille (913 84 663) eller fagsjef Knut R. Berg (22 94 75 54).

Kortfattet søknad med CV sendes til Tekna v/Gry Bente Fagerhus, Postboks 2312 Solli, 0201 Oslo eller på e-post til gry.bente.fagerhus@tekna.no  innen torsdag 18. desember.

Vis flere stillinger: