Nytt HeatWork-samarbeid

HeatWork AS og Konekesko OY i Finland har inngått samarbeid om salg og service av HeatWork-produkter i Finland, Baltikum og Russland.  

HeatWorks produkter distribueres nå gjennom hele Konekeskos salgsapparat i disse landene. Konekesko tilhører Kesko- konsernet som er et av Nordens største konsern, skriver HeatWork i en pressemelding.

- Vi tar inn HeatWork produktet i vår portefølje fordi vi ser klare synergier i å tilby dette produktet sammen med øvrige maskiner vi selger til samme kundegruppe, sier Produktdirektør i Konekesko Seppo Turunen. - HeatWorks design, funksjonalitet og branding gjorde at vi umiddelbart ble interessert i produktet og vi ser et stort potensial i det finske, baltiske og russiske markedet, fortsetter Turunen.

- Ved å knytte til oss Konekesko får vi nå distribusjon av våre produkter i et veletablert salgsnett til både nye og eksisterende kundegrupper. Konekesko innehar lang og bred erfaring fra bransjen, og når vi nå får tilgang til Konekeskos service og ettermarkedsapparat kommer dette våre kunder til gode, sier adm. direktør Børre Simonsen.

- Med denne avtalen kommer vi i 1.divisjon når det gjelder salg og service, og vi kan konsentrere oss om produksjon og produktutvikling, fortsetter Simonsen.