Bygger ny terminal

Bring Logistics Solutions AS skal bygge en ny moderne terminal for håndtering av kjøle- og frysevarer på Oslo havn. 

Byggetillatelsen kom denne uka og bygget anslås å stå ferdig februar 2009.

Bring igangsatte prosjektet for å lage en løsning for håndtering av fisk som er innenfor de krav som Mattilsynet stiller. Brings ambisjoner er å stå for all fiskehåndtering på Oslo havn i en optimal og moderne terminal for håndtering av kjøle- og frysevarer.

- Vi har tatt Mattilsynets krav alvorlig og har hatt en dialog om hvordan vi kan imøtekomme dette. Vår løsning om å samle all fiskehåndtering på Oslo havn i et topp moderne anlegg for fiskeeksport i Oslo, ser vi på som en mulighet og god investering, sier Øyvind Hagen, havneansvarlig i Bring Logistics Solutions AS. Dette kan føre til at enda mer av Norges største eksportprodukt kan fraktes på miljøvennlige skip tilføyer han og får følge av havnedirektør Anne Sigrid Hamran.

- Det er derfor av stor betydning for prosjektet at vi finner en tilfredsstillende midlertidig løsning på Oslo havn inntil bygget står ferdig i februar neste år, sier Hagen.

Bring Logistics Solutions har hatt dialog med Mattilsynet over en lengre periode og har stoppet å håndtere fisk på havna i påvente av godkjenning på byggetillatelse av en ny terminal.

Årlig eksporteres over 100.000 tonn frossenfisk, klippfisk og saltet fisk over Oslo Havn i rundt 3000 containere. Fisken fraktes med trailere til Oslo og videre med skip.

Bring Logistics Solutions er spesialister på lagerservice og har i tillegg tilbud innen terminaltjenester for import- og eksportgods, trailer- og containertrekking.