Ny sjef i Mesta Entreprenør

Bendek Maartmann-Moe er tilsatt som ny adm. direktør i Mesta Entreprenør as. Maartmann-Moe tiltrer 1. januar og kommer fra stillingen som adm. direktør i Mesta Asfalt as.

Leif L. Ludvigsen som har vært konstituert adm. direktør i Mesta Entreprenør as, går tilbake til sin stilling som direktør for konserninnkjøp.

- Jeg er meget tilfreds med at Bendek Maartmann-Moe har takket ja til stillingen som adm. direktør i Mesta Entreprenør as. Selskapet har store utfordringer og det er en krevende stilling han går til. Samtidig har han en bakgrunn og kvalifikasjoner som gjør at han er rett mann til jobben. Han kjenner Mesta og selskapet godt, og han har ledet en stor snuoperasjon i Mesta Asfalt as. Bendek har gode lederegenskaper og er flink til å få folk til å dra lasset sammen, sier konsernsjef i Mesta Harald Rafdal.

Han vil samtidig takker Leif L. Ludvigsen for innsatsen i perioden han har vært konstituert i stillingen.

- Han har lagt ned en stor innsats og har startet prosesser som selskapet vil høste av på sikt, sier Rafdal.

- Jeg er meget stolt over å ha fått tillit til å ta fatt på denne oppgaven og gleder meg til å sette i gang, samtidig som jeg er ydmyk i forhold til de store utfordringene som selskapet står overfor. Mesta Entreprenør as har mange dyktige ansatte og sammen skal vi bringe selskapet dit det hører hjemme; et selskap som leverer positive resultater, sier Bendek Maartmann-Moe.

- Samtidig er det med tungt hjerte jeg slutter i Mesta Asfalt as. Jeg har fått være med på en meget spennende og positiv periode i utviklingen av selskapet. Det er et selskap med medarbeidere preget av entusiasme og kompetanse som jeg er blitt glad i og vil savne. Trøsten for meg er at vi er i samme konsern og at vi vil ha med hverandre å gjøre også i framtiden, avslutter han.

Prosessen med å finne ny direktør i Mesta Asfalt as er godt i gang.