Husleverandør utvider i dårlige tider

BoligPartner er på offensiven selv om det ifølge media er meget dårlig tider i byggebransjen. Torsdag åpner ferdighusleverandøren et nytt salgskontor midt i Ski sentrum. "Ski med omegn er et satsningsområde for oss" forteller regionsjef Jon Madsen ved BoligPartners hovedkontor i Nydal utenfor Hamar.

 

"BoligPartner AS har i år feiret 15 år i bransjen og vi er en seriøs og stor aktør i markedet. Vi har lagt kvalitetslista svært høyt - både på design og tekniske løsninger - og vi har høye krav og forventninger til ansatte, leverandører og underentreprenører" sier regionsjefen.

Målet med å åpne et nytt kontor i Ski er først og fremst for å øke kvaliteten, få en tettere oppfølging av kundene men også å øke aktiviteten. "Ski-området er et spennende marked for oss. Her skjer det og vil skje mye på boligfronten i årene fremover, og vi håper selvsagt å være med på denne utviklingen" fortsetter Madsen. BoligPartner bruker lokale leverandører og fagfolk, for eksempel murere, tømrere og elektrikere. "Vi organiserer arbeidet vårt slik at vi også bidrar til den lokale sysselsettingen" forklarer BoligPartners regionsjef.

Distriktssjef ved BoligPartners Ski-kontor Knut Henning Iversen ser frem til torsdagens åpning av det nye salgskontoret midt i Ski sentrum. "Dette blir veldig spennende. Jeg regner med å kunne bruke den lokale kontaktflaten jeg har" sier den optimistisk distriktssjefen. "Vi merker en fortsatt god etterspørsel etter våre eneboliger, selv om man i dagens media skulle tro at alt var helsvart. Noen kunder er litt avventende, men mange bruker denne finanskrisetiden til å planlegge det nye huset. Og det oppfordrer vi andre til å gjøre også. Det tar lang tid å planlegg et nytt hus, så bruk din og vår tid nå og kjøp når du og banken din mener tiden er inne for et nytt kjøp" avslutter Knut Henning Iversen.

"BoligPartner er kjent for høy kvalitet på sine hus og vi er den første ferdighusleverandøren i Norge som bygger alle våre kataloghus som lavenergihus - uten tillegg i pris. Dette har vi gjort siden 2004 og vi vet at vi mangler kun noen få tetningsdetaljer på å tilfredsstille de nye tekniske forskriftene som blir gjeldende fra 2009. I disse dager lanserer vi 11 husnyheter som føyer seg inn i vår Nostalgi-serie. For øvrig har BoligPartner AS 3 husserier til med ulik stil som bør tilfredsstille enhver smak. Kommer du innom vårt nye kontor får du blant annet vår prisbelønte huskatalog i tillegg til en hyggelig boligprat" avslutter Madsen.