Salgsuksess i tregt marked

Nordbohus Wari-Hus i Grimstad opplevde denne uken et glimt fra fortidens boligbonanza.

Ved lansering av Klomreheia byggetrinn 2 var det to kunder som valgte å overnatte ute på trappa hos megleren for å sikre seg sine favorittboliger.

- Denne suksesshistorien ønsker vi hjertelig velkommen i dagens noe lunkne boligmarked. Det viser seg at gode produkter er det fortsatt mulig å selge, sier Stian Moursund, salgssjef i Nordbohus AS

Spesielt
- At kundene overnattet på trappen nå da vi la ut de nye prosjektene, var litt spesielt, sier megler i ABCenter Nils Petter Taraldsen i et intervju til Agderposten.

- Det er vel kanskje årets understatement, sier en munter Moursund. Han gleder seg veldig over salgsuksessen, og skyter inn at Klomreheia byggetrinn 1 også opplevde at kunder overnattet ute for å sikre seg bolig. Den gang var det leiligheter i 4-mannsboliger og tomannsboliger som sendte interessentene ut i nattekulden.

- 40 boliger er hittil solgt i Klomreheia i Grimstad siden salgsstart tidlig i 2007. Det at vi klarer å gjenskape salgssuksessen nå i et roligere marked forklarer jeg med gode referanser, fornøyde kunder og knallgod markedsrettet prosjektering. Interessentene erfarer at kundene som har flyttet inn i området tidligere er fornøyd, sier Stian Moursund.

Kundene finner det de vil ha
På de 9 eneboligtomtene i byggetrinn 2 får kundene velge mellom 12 forskjellige eneboliger i forskjellig størrelse og pris.

- Prosjektet er veldig godt planlagt. Alle boligene harmonerer flott med hverandre i det estetiske uttrykket. Her kan folk finne en enebolig som passer både stil, størrelse og lommebok, samtidig som området totalt sett får en gjennomført stil, sier Stian Moursund, og skryter av arkitektene, ingeniørene og marketingteamet bak prosjektet.

- Vår mann Øystein Aslaksen i Nordbohus Wari-Hus i Grimstad sa det best. "Vi var selvsagt litt spent på grunn av alt det negative som følger med finanskrisen. Men har man et godt produkt, så går det unna uansett."