Rådgivning salg av løsninger til råhusbyggeri

FirmaXella Danmark A/S
Fylke
SøknadsfristSnarest

Rådgivning salg av løsninger til råhusbyggeri


YTONG/Siporex/Porebetong er et internasjonalt kjent varemerke for porebetongprodukter til råhusbyggeri så vel enebolig som etasjebyggeri og erhvervsbyggeri.

PÅ det norske marked har vi opplevd en stigende interesse for uorganisk materiale til råhuset, og løsninger som samtidig oppfyller fremtidens energikrav. Med produktløsninger, som dekker de skarpeste energikrav. For å utvikle vår posisjon på det norske marked søker vi nå erfarne mennesker med bransjekjennskap.

Besøk www.xella.com  og se mer til virksomheten bak YTONG/Siporex.

STILLINGEN
Stillingen er nyopprettet og omfatter rådgivning og salg av produktløsninger i Østlandsområdet. Målgruppen er arkitekter, byggherrer, entreprenører og andre involverende parter i byggeprosjekter.

Den nye medarbeider vil ha til oppgave å utvikle løsninger på bakgrunn av våre unike kombinasjonsmuligheter i våre meget omfattende produktprogram til massivt råhus byggeri. Bl.a. bestående av YTONG/Siporex porebetong, Silka Kalksandsten, HEBEL Industrielementer og Multipor isolering - alt sammen fra én leverandør.

Du vil, i samarbeide med eksisterende selgere i markedet og kundeservice, bearbeide større prosjekter og rådgive kunder til de mest optimale konstruksjonsløsninger. Du vil i den sammenheng arbeide både med oppmåling, tilbudsgivning, dialog med kundene omkring konstruksjonsløsninger, CAD og våre konsernutviklede program til tilbudsgivning / presentasjon hos kundene.

Du er innstilt på en intensiv skoleringsperiode med lengre opphold i vår prosjektavdeling i Tyskland og trening på våre Tyske fabrikker.

Du vil etter din skoleringsperiode være drivkraften i prosessen omkring utvikling av større prosjekter, da du er med fra idé stadiet til forhandling med entreprenøren.

Du vil bl.a. bli ansvarlig for:
• Oppsøkning av nye prosjektmuligheter i samarbeid med salgsorganisasjonen.
• Kontakt til entreprenører etc.
• Styring av internt prosessforløp i samarbeid med Teknisk avdeling, og Kundeservice.
• Koordinering av større prosjekter i samarbeid med salgsavdelingen og den tekniske avdeling.
 

KANDIDATEN
Vi søker er meget selvstendig og vedholdende igangsetter, som skal ivareta, koordinere og drive prosjektene fra idé til byggeri.

Dyktig, strukturert, iherdig og godt humør er ord, som passer riktig godt på deg. Du lytter til input, søker viten og ser muligheter - kvaliteter, som gjør deg i stand til å fokusere på de "riktige" utviklingsprosesser.

Du er utdannet bygningsingeniør eller tilsvarende og har prosjektledererfaring - gjerne fra entreprenørbransjen eller rådgiversiden.

Du har gjennom ditt arbeid tillært deg stor viten om byggeri, herunder priser, konstruksjoner og de praktiske forhold på en byggeplass.

Du bevarer overblikket i pressede situasjoner og har gode forhandlings- og overbevisende kommunikasjonsevner.
Samtidig er du resultatorientert og økonomisk tenkende og er i besittelse av godt kjøpmannskap.

VIRKSOMHETEN TILBYR
En meget spendende jobb i en ekspanderende virksomhet, hvor ansvar er en selvfølge, og hvor du har store muligheter for å skape deg et råderom. Videre blir du en del av et godt og uformelt arbeidsmiljø med stor mulighet for faglig og personlig utvikling.

Betingelser
Lønn etter kvalifikasjoner.

Yterligere opplysninger fås ved henvendelse til administrerende direktør Niels-Jørgen Pallesen på telefon +45 75 89 50 66 eller mobil +45 41 41 79 09.


Søknad med relevante bilag sendes til XELLA DANMARK A/S, Sønderskovvej 11, 8721 Daugaard, Att.: Niels-Jørgen Pallesen, eller pr. e-mail: niels-jorgen.pallesen@xella.com.

Vis flere stillinger: