Multiconsult kjøper Kompas

Multiconsult AS og har inngått avtale om å overta alle aksjene i Kompas AS 1. januar 2009. 

Kompas AS vil fortsette som eget selskap fram til 31. desember 2008.
Selskapene vil gradvis samordne driften.

- Overtagelse av Kompas vil være et vesentlig bidrag i vår satsning innenfor areal- og samferdselplanlegging og jeg er glad for å få Kompas med på laget, forteller administrerende direktør i Multiconsult, Håkon Sannum.

Kompas har en solid kompetanse og vil styrke vår virksomhet på Vestlandet, samt bidra til den nærheten til markedet som vi ønsker. Vi vil nå kunne tilby areal- og samferdselsprodukter fra våre kontorer i Oslo, Trondheim (inklusive Nord-Norge), Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Kompas AS er en frittstående tverrfaglig kompetansevirksomhet som driver rådgivning og prosjektering innen areal- og samferdselsplanlegging og landskap. De har som en støtte til denne virksomheten også kompetanse innen VA og arkitektur. Selskapet holder til i Bergen sentrum og har i dag 18 ansatte. Kompas er en av de ledende kompetansemiljøer i Bergen innen disse fagområdene.

- Vi har et ønske om å styrke vår tverrfaglighet og i enda større grad bidra inn i store oppdrag. Videre ønsker vi å opprettholde vårt høye faglige renommé samt å kunne tilby de ansatte faglig interessante arbeidsoppgaver. Dette får vi muligheten til gjennom å gå sammen med Multiconsult. Vi har samarbeidet i flere år og ser nå fram til å søke nye utfordringer i fellesskap, forteller daglig leder Bent Stensaker i Kompas.