Lanserer nytt hjelpemiddel mot bygging av marerittbad

Der Byggebransjens våtromsnorm (BVN) benyttes i rehabilitering og bygging av baderom, er sjansen for at Drømmebadet aldri blir et Marerittbad svært stor.

For å vise hvor vanskelig det er å rehabilitere et bad iht til BVN, uten å ha spesialutdannelse og eksamen som Godkjent bedrift, har FFV laget en brosjyre egnet til å skremme folk fra egeninnsats.

Brosjyren, "Fra marerittbad til drømmebad", lanseres på Byggmessen i Trondheim 30.10-02.11. Men den kan allerede nå studeres på www.ffv.no

Daglig leder av Fagrådet for våtrom, Lars Gulbrandsen, håper stand nr 335 blir godt besøkt.

- Alle huseiere som lurer på noe som har med våtrom å gjøre, er velkomne til oss for rådgivning og informasjon. Vi har lett forståelig, gratis brosjyremateriell. Og arrangerer dessuten en kunnskapskonkurranse om BVN, der vinneren naturligvis får et våtromskamera. Vi håper også på godt besøk fra fagfolk, som vil vite mer om kurstilbudet vårt. Ikke minst i trangere tider ser vi jo at den konkurransefordelen det er, å kunne kalle seg "Godkjent bedrift", blir mer og mer verdifull. Hos oss får fagfolk vite hva som skal til for å bli en Godkjent bedrift, eller en godkjent Drømmebadbygger om du vil!

- Hvem disse 700 bedriften i Norge er, kan du se ved å gå inn på www.drømmebadbyggerne.no