Ola søker Kari - BAS Maskinutleie

Selskapene i BackeGruppen: AS Backe (morselskap) - AS Ing. Gunnar M. Backe - Martin M. Bakken AS - Agathon Borgen AS - Buer Entreprenør AS - AS Miljøbygg - Våle Bygg AS - Backe Østfold AS -
Bøhmer Entreprenør AS - Mjøsen Murmesterforretning AS - Backe Prosjekt AS - Buer Prosjekt AS - Backe Prosjekt Nord AS - BAS Maskinutleie AS - Backe Bygg AS (Sandnes) - www.backe.no

FirmaBacke Gruppen
Fylke
SøknadsfristSnarest

Noen mennesker hører rett og slett sammen. Hans og Grete,Gro og Kåre og Ola og Kari er eksempler på at mange mennesker fungerer aller best i to-spann. I BAS Maskinutleie er vi opptatte av å finne folk som går godt sammen. Vi leier ut maskiner og utstyr primært til selskaper i BackeGruppen (som vi er en del av), men også til andre kunder i byggebransjen.

Nå er altså vår utmerkede medarbeider Ola Kjeldsberg på jakt etter en Kari som kan gjøre ham enda mer energisk og målrettet. Og heter du ikke Kari, men noe helt annet er du velkommen likevel. Og siden det er bygg- og entrepenørvirksomhet og ikke ekteskapsformidling vi driver, kan Ola godt tenke seg en som heter Normann, Glåmstulen eller Dunk også. Navnet skjemmer ingen, så lenge du har kunnskap om faget og ambisjoner om å gjøre deg selv, dine kolleger og selskapet vårt enda bedre. Alt handler om mennesker som kan jobbe sammen og bringe frem det beste i hverandre. Det gjelder ikke minst i byggebransjen, og i hvert fall i BackeGruppen.

Vi leter alltid etter fagfolk som vil utvikle seg videre. Vi vet at vår evne til å vokse, gjennomføre gode prosjekter og ha lykkelige kunder, avhenger av de folkene vi har på laget.
BackeGruppen er en litt annerledes aktør i byggebransjen. Selvstendige lokale selskaper med tradisjonsrike navn gir oss den lille bedrifts fordeler med korte beslutningsveier mellom prosjekt og ledelse, og nærhet til våre kunder og leverandører.
Hos oss blir du synlig. Du blir en del av et lite miljø. Du får selvstendige oppgaver, du blir vist tillit, og vi gir deg ansvar.
Samtidig er ditt lokale selskap en del av et stort konsern; med de mulighetene det gir deg.

BackeGruppen er samlet sett en av landets største entreprenører. Det representerer soliditet, trygghet og interessante faglige miljøer. Er du en dyktig fagperson som setter din ære i å gjøre en god jobb? Vil du ha utfordringer og ansvar? Vil du jobbe sammen med andre som deler dine ambisjoner? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Kontakt daglig leder i ett av våre lokale selskaper, eller vår HR direktør Ragnhild Ustgaard på telefon 913 44410. Eller send en e-post til jobb@backe.no .

Vis flere stillinger: