Formann - Giertsen Tunnel AS

Giertsen Tunnel AS er utførende entreprenør innen vann- og frostsikring av bergrom og tunneler. Selskapet satser på å være ledende i Norge innenfor dette segmentet. Våre produkter er WG Tunnelduk, WG Tunnelhvelv, plastmembraner, samt spesialløsninger. Vårt marked er i alt vesentlig i Norge og Norden, men vi arbeider nå også mot markeder i Europa, Afrika og Asia.

FirmaGiertsen Tunnel AS
Fylke
Søknadsfrist17.11.2008

Til vann- og frostsikring av bergrom og veitunneler har vi utviklet de patenterte systemene WG Tunnelduk og WG Tunnelhvelv. Systemene har hatt betydelig suksess. Grunnet økt satsing, samt stor ordreinngang, søker vi for snarlig ansettelse

FORMANN

 

Vi søker etter en person som får det stedlige ansvaret for praktisk gjennomføring av større prosjekter. Personen vi søker har relevant erfaring i arbeidsledelse, gjerne erfaring fra anlegg, og søkere med erfaring fra vann- og frostsikring vil bli foretrukket.
Stillingen er selvstendig og med eget ansvarsområde. Arbeidet vil innebære utstrakt reiseaktivitet, men med ordnet arbeidstid. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til Alv Hanstvedt, telefon 909 10 974.

E-mail: alv.hanstvedt@giertsen.no . Søknad sendes til Giertsen Tunnel AS.

Giertsen Tunnel AS, Postboks 78 Laksevåg, 5847 BERGEN
Telefon: 55 94 30 30 Telefaks: 55 94 31 15

www.tunnelsealing.com


Søknadsfrist: 17.11.2008

 

Vis flere stillinger: