Prosjekteringsleder, Anleggsleder og Formann

FirmaBacke Bygg
FylkeRogaland
Søknadsfrist04.11.2008

Vi søker

prosjekteringsleder, anleggsleder og formann.

 

Backe Bygg er et datterselskap i BackeGruppen, et av landets ledende og største entreprenørselskaper, bygget opp med sterke og lokalt forankrede virksomheter i hele Sør-Norge. Nå er vi godt i gang på Sør-Vestlandet med Backe Bygg. Vi har satt spadene i jorda for vårt første prosjekt og ordretilgangen er upåklagelig.

Vi har også lykkes i å rekruttere bra folk til det nystartede selskapet. I Backe Bygg har vi funnet vår Gabrielsen, nå trenger vi flere med på laget.

Vi er nå utkikk etter folk som går godt sammen og som utfyller hverandre til tross for motsetninger, slik det legendariske politiske tospannet Kåre og Gro gjorde. Derfor søker S. Kåre (Tollefsen) hos oss en Gro, Gry, Geir eller Gunnar. Navnet skjemmer som sagt ingen, men vi oppfordrer likevel kvinner til å søke.

I Backe Bygg tror vi på noen enkle prinsipper. Først og fremst på sterk lokal forankring. Derfor vil vi ha medarbeidere som kjenner byggebransjen og bedriftsmarkedet i Rogaland forlengs, baklengs og sidelengs. Som privateid selskap er vi også sterke i troen på uavhengighet og langsiktighet. Sist, men ikke minst, tror vi på mennesker mye mer enn på materialer og maskiner. Derfor ønsker vi å jobbe med de dyktigste i byggebransjen, fordi bare de kan utvikle oss andre videre.

Er du interessert i å ta en prat med oss, blir vi kjempeglade.

Kontakt i så fall daglig leder Sven Christian Ulvatne på tlf.: 928 90 316, eller på mail: sven.christian.ulvatne@backe.no .

Svarfrist for søknaden er den 4. november.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, selvfølgelig.

Backe Bygg AS, Bedriftsveien 14, 4313 Sandnes

Vis flere stillinger: